Word jij onze nieuwe Collega?

Leren bij Speedliner Logistics

Leren en werken tegelijk; iets voor jou? Volg een opleiding tot vrachtwagenchauffeur of kies voor een andere logistieke opleiding. Speedliner erkent talent. Als jij je opleiding goed doorloopt, bieden wij je baanzekerheid. Zo helpen we elkaar op weg naar de toekomst.

Logistiek opleidingen

jaarlijks kiezen tientallen jongeren en zij-stromers voor een opleiding in combinatie met het werken bij Speedliner. ‘Employability’: het is hard werken, maar ook erg aantrekkelijk om een opleiding te volgen en ondertussen ook al geld te verdienen. Van een opleiding tot vrachtwagenchauffeur, warehouse/cross-dockmedewerker, planner of monteur; bij ons is van alles mogelijk. Het voordeel van een veelzijdig bedrijf als Speedliner. Onze opleidingen zijn van hoge kwaliteit. Elke deelnemer krijgt van ons persoonlijke begeleiding. Niet voor niets natuurlijk. De jongeren die wij opleiden, zijn onze werknemers van de toekomst. Zij bepalen onze kwaliteit en zijn dus van grote waarde voor ons bedrijf.

Logistiek iets voor Jouw?

Ben je geïnteresseerd in een baan in de logistiek? Loop gerust een dag met ons mee om te ervaren of het echt is wat je ervan verwacht. Draai bijvoorbeeld een werkdag mee met een mentorchauffeur in de auto, voel de hectiek van een cross-dock operatie of maak kennis met onze planningsactiviteiten. Elk onderdeel van ons bedrijf heeft z’n eigen charme. Kom het zelf ervaren!